We trappen door

                        

Hallo

Mogelijk heb je het reeds vernomen. Bij deze de bevestiging: ik ga van 10 t.e.m. 13 mei 2018 voor de tweede maal deelnemen aan de 1000 km van Kom op tegen Kanker.

Je kiest er niet voor, het overkomt je. En dat gebeurde dus ook bij Ria. In september 2014 kreeg ze de diagnose ‘borstkanker’. Operatie, chemo’s en bestralingen. Het lijkt evident, maar dat is het zeker niet altijd. Maar ze ging ervoor.

Precies een jaar later voor de tweede keer slecht nieuws. Uitzaaiingen in de lever. Verschillende soorten chemo’s en een inwendige behandeling met radio-actieve stof kenden voorlopig niet het gewenste resultaat. Maar ze geeft niet op.

De steun van de kinderen, kleinkinderen, familie, buren en de vele vrienden is hierbij enorm belangrijk. Dikke merci daarvoor!

Uiteraard is de medische wetenschap ook heel belangrijk in ons verhaal en in de verhalen van de vele lotgenoten. En we hebben veel vertrouwen in die wetenschap. Vandaar mijn idee om ook in 2018 als solorijder deel te nemen aan de 1000 km. De registratie is intussen gebeurd. Samen met Ria wil ik er ook ten volle voor gaan. We geven dus niet op. Vandaar de naam van ons team:

We trappen door

De € 5000 die nodig zijn om effectief te mogen deelnemen, hebben we reeds verzameld. Bijkomende euro’s zijn uiteraard welkom om het goede doel, Kom op tegen Kanker, te steunen en dus de strijd tegen de ziekte verder te kunnen zetten.

Wil je mijn deelname steunen, dan kan dit door:

  • online op de website www.1000km.be een gift te doen voor het team ‘we trappen door’. Dit kan ook via volgende link Steun dit team
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 of 733-1999999-83 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van ons team: 170178135

Voor stortingen vanaf 40 euro per jaar ontvang je een fiscaal attest. Daarmee worden je giften voor 45 % fiscaal aftrekbaar. Zo kost een gift van 40 euro je maar 22 euro, want je krijgt 18 euro terug via de belastingen. Misschien zelfs een reden om een extra inspanning te doen?

Mede namens Ria en de vele andere kankerpatiënten wil ik je reeds van harte danken voor je bijdrage.

Armand