Ritverslagen


woensdag 28 juli - donderdag 28 juli 2016

Rond 7 uur was het nog aan het druppelen in Kalmthout en toch verzamelden in totaal 10 op de parking Kadrie. Schoorvoetend en sommige met de regenvest aan begonnen we toch maar aan de rit via het vertrouwde parcours.

Nog voor we de gemeentegrens hadden verlaten was het al gestopt met regenen en vanaf Putte lagen de wegen er overal droog bij. In Ossendrecht werd er al even halt gehouden om de regenvesten uit te doen. Op nagenoeg hetzelfde ogenblik had Baldwin te maken met een gebroken spaak in het voorwiel. De spaak werd verwijderd maar omdat het wiel lichtjes paraplu stond besloot hij dan maar om stilletjes terug richting Kalmhout te rijden.

 

Even later werd er gesplitst in een A+B en een C-ploegje van 2 man. Tijdens het nakaarten vernomen we dan dat er door de A-rijders behoorlijk snel bergop (of heuvel en viaduct) werd gereden. Bij het terug overschrijden van de gemeentegrens via de Verbindingsweg zagen we dat de weg er nog nat bijlag in Kalmthout. Het moet dan wel een erg plaatselijke bui geweest zijn.

Nadien werd er behoorlijk nagekaart bij café Pulman.


Terug naar de vorige pagina >